Fast | Experienced | Reliable
Your Trusted Partner

BKFX

BKFX

Dalam dunia kewangan yang berkembang pesat, adalah penting untuk kita dapat berdagang dengan mana-mana kitaran ekonomi dengan kepelbagaian dan cara yang paling cekap, selamat serta adil. Oleh itu, BKFX berbesar hati untuk menawarkan perkhidmatan pembrokeran dagangan yang ditempah khas kepada pelanggan institusi, pengurus dana dan pedagang profesional di seluruh dunia. Matlamat utama BKFX adalah untuk membantu pedagang berjaya dalam pasaran pertukaran asing dengan menyediakan keadaan pasaran yang sangat baik termasuk pelaksanaan pesanan dagangan pasaran, spread yang rendah, perlindungan dana yang tinggi dan sokongan teknikal yang terbaik.

Mengapa Mesti BKFX 

Mobiliti Tambahan

Spread Yang Rendah

Leverage Yang Fleksibel Dari 1:1 Hingga 1:500

Dagangan Automatik Yang Canggih Seperti Penggunaan Robot Dagangan

Deposit & Withdrawal Melalui Najmuldin Exchanger

  • Deposit

Anda boleh membuat deposit ke dalam akaun anda melalui Sistem Pembayaran Dalam Talian (Skrill, PerfectMoney, Neteller, Bitcoin, dan FasaPay) dan deposit bank tempatan seperti Maybank, CIMB Bank Berhad, RHB Banking Group, Hong Leong Bank Berhad, Public Bank Berhad, dan Kumpulan AmBank.

  • Pengeluaran

Kami akan memproses permintaan pengeluaran dalam masa 24 jam, biasanya dalam masa beberapa jam atau bahkan minit semasa waktu kerja jabatan kewangan syarikat, dari Isnin hingga Jumaat (7 Pagi – 7 Malam).

Jika anda membuat pengeluaran melalui sistem pembayaran elektronik seperti FasaPay, Skrill, Neteller atau PerfectMoney, bayaran anda akan dipindahkan dan diterima dengan cepat (20-30 minit!).

Untuk maklumat lanjut boleh WhatsApp nombor di bawah :

011-18645398