Fast | Experienced | Reliable
Your Trusted Partner

CXM Direct

CXM Direct adalah sebahagian dari Kumpulan Syarikat CXM Group. CXM Direct adalah broker yang dipercayai dan mampu memberi kelainan kepada anda. Kami menawarkan struktur akaun yang fleksibel bersama spreads yang berubah, leverage, stop-out peringkat tertinggi dan komisien. Misi kami adalah untuk mewujudkan suasana dan persekitaran trading yang terbaik untuk pelanggan kami dan membolehkan mereka berdagang tanpa had.

 

Mengapa CXM Direct

Matlamat kami adalah untuk menawarkan kepada pelanggan kami syarat-syarat perdagangan yang kompetitif dan pengalaman yang optimum serta melanggar batas industri tradisional forex. Matlamat kami juga adalah tidak melanggar larangan dari kumpulan pensyarikatan antarabangsa (Akta Pindaan dan Penyatuan) Fasal149. Secara khususnya, ia tidak termasuk secara ekslusif dalam semua kormesial, kewangan, memberi pinjaman, meminjam, aktiviti servis dan termasuk lain-lain perusahaan seperti menyediakan broker, latihan dan pengurusan akaun aktiviti matawang, komoditi, index, alatan kewangan CFDs dan leverage.

 

Perkhidmatan Pelanggan CXM Direct

Di CXM Direct kami percaya asas kepada setiap kejayaan bermula dengan hubungan yang baik diantara pedagang dan broker. Kami memperoleh kepercayaan dari pelanggan yang luar biasa hasil daripada servis khidmat pelanggan kami yang boleh dipercayai. Kami disini sentiasa memastikan anda adalah keutamaan kami. Kami tidak pernah mengambil mudah dan sentiasa mencari jalan untuk meningkatkan keberhasilan, meningkatkan pengalaman pelanggan, mencabar status quo, menggunakan alatan teknologi canggih dan hanya menggunakan tenaga kerja yang mahir.

 

Deposit & Withdrawal Melalui Najmuldin Exchanger

  • Deposit

Anda boleh membuat deposit ke dalam akaun anda melalui Sistem Pembayaran Dalam Talian (Skrill, PerfectMoney, Neteller, Bitcoin, dan FasaPay) dan deposit bank tempatan seperti Maybank, CIMB Bank Berhad, RHB Banking Group, Hong Leong Bank Berhad, Public Bank Berhad, dan Kumpulan AmBank.

  • Pengeluaran

Kami akan memproses permintaan pengeluaran dalam masa 24 jam, biasanya dalam masa beberapa jam atau bahkan minit semasa waktu kerja jabatan kewangan syarikat, dari Isnin hingga Jumaat (7 Pagi – 7 Malam).

Jika anda membuat pengeluaran melalui sistem pembayaran elektronik seperti FasaPay, Skrill, Neteller atau PerfectMoney, bayaran anda akan dipindahkan dan diterima dengan cepat (20-30 minit!).

Untuk maklumat lanjut boleh WhatsApp nombor di bawah :

019-9583767