Fast | Experienced | Reliable
Your Trusted Partner

Errante

Errante ialah broker dalam talian yang komited untuk menyediakan perkhidmatan peringkat atas dan bangunan yang berkekalan dan boleh dipercayai. Errante bertujuan untuk meningkatkan pengalaman dagangan dalam talian dengan alatan dan penyelidikan yang mudah digunakan di hujung jari. Errante juga beroperasi pada tahap ketelusan tertinggi. Errante menggunakan protokol keselamatan terkini untuk memastikan perlindungan maksimum untuk dana pelanggan dan pengalaman perdagangan yang lancar.

 

Faedah Berdagang Dengan Errante

Transaksi Yang Selamat

Pelbagai Pilihan Pembiayaan

Teknologi Yang Terkini

Perbankan Peringkat Atas

Deposit & Withdrawal Melalui Najmuldin Exchanger

  • Deposit

Anda boleh membuat deposit ke dalam akaun anda melalui Sistem Pembayaran Dalam Talian (Skrill, PerfectMoney, Neteller, Bitcoin, dan FasaPay) dan deposit bank tempatan seperti Maybank, CIMB Bank Berhad, RHB Banking Group, Hong Leong Bank Berhad, Public Bank Berhad, dan Kumpulan AmBank.

  • Pengeluaran

Kami akan memproses permintaan pengeluaran dalam masa 24 jam, biasanya dalam masa beberapa jam atau bahkan minit semasa waktu kerja jabatan kewangan syarikat, dari Isnin hingga Jumaat (7 Pagi – 7 Malam).

Jika anda membuat pengeluaran melalui sistem pembayaran elektronik seperti FasaPay, Skrill, Neteller atau PerfectMoney, bayaran anda akan dipindahkan dan diterima dengan cepat (20-30 minit!).

Untuk maklumat lanjut boleh WhatsApp nombor di bawah :

012-4123767