Fast | Experienced | Reliable
Your Trusted Partner

FXGiants

FXGiants

FXGiants menyediakan akses lebih daripada 300 instrumen dalam 6 kelas aset kepada pelabur runcit dan institusi. FXGiants juga menarik pelanggan lebih dari 150 buah negara di seluruh dunia dan menyokong perkhidmatan yang telus dan handal 24/5 di mana pelanggan menerima sokongan berbilang bahasa. Tambahan lagi, FXGiants tidak berkompromi dengan perkhidmatan pelanggan. Justeru, persekitaran yang telus disediakan untuk memastikan pengalaman perdagangan terbaik. Di samping itu, FXGiants tidak menawarkan slippage serta tiada dasar kutipan semula dengan peluang untuk menerima peningkatan harga pesanan tertunda.

 

 

Kelebihan Berdagang Dengan FXGiants

 

Sokongan Langsung 24/5

Hubungi pasukan berbilang bahasa kami yang profesional untuk bantuan yang anda perlukan.

300+ Instrumen Disediakan

Akses dan berdagang lebih daripada 300 instrumen dengan spread yang kecil dan leverage yang fleksibel sehingga 1: 1000.

Pembiayaan Yang Pantas & Selamat

FXGiants memastikan keselamatan dana pelanggan supaya boleh membuat deposit dan pengeluaran dengan yakin.

Deposit & Withdrawal Melalui Najmuldin Exchanger

  • Deposit

Anda boleh membuat deposit ke dalam akaun anda melalui Sistem Pembayaran Dalam Talian (Skrill, PerfectMoney, Neteller, Bitcoin, dan FasaPay) dan deposit bank tempatan seperti Maybank, CIMB Bank Berhad, RHB Banking Group, Hong Leong Bank Berhad, Public Bank Berhad, dan Kumpulan AmBank.

  • Pengeluaran

Kami akan memproses permintaan pengeluaran dalam masa 24 jam, biasanya dalam masa beberapa jam atau bahkan minit semasa waktu kerja jabatan kewangan syarikat, dari Isnin hingga Jumaat (7 Pagi – 7 Malam).

Jika anda membuat pengeluaran melalui sistem pembayaran elektronik seperti FasaPay, Skrill, Neteller atau PerfectMoney, bayaran anda akan dipindahkan dan diterima dengan cepat (20-30 minit!).

Untuk maklumat lanjut boleh WhatsApp nombor di bawah :

019-5903767