Fast | Experienced | Reliable
Your Trusted Partner

FXTM

FXTM ialah peneraju global dagangan dalam talian, membuka peluang pasaran kewangan kepada khalayak global, di mana-mana sahaja mereka berada dan walau apa pun cita-cita kewangan mereka. FXTM ialah pakar dalam dagangan berleveraj, memberi anda potensi untuk menjana pulangan kewangan sama ada ketika harga menaik mahupun menurun bagi FX, indeks, komoditi, saham dan mata wang kripto. Rangkaian pejabat dan pengawalseliaan kami di serata dunia merangkumi Eropah, Timur Tengah, Afrika, Asia dan Amerika Latin, dan kami telah menarik lebih daripada 4 juta pelanggan dari 150 buah negara.

Keistimewaan Berdagang Dengan FXTM

Akaun yang sesuai untuk semua jenis trader.

Platfrom trading paling popular di dunia.

Copytrade yang inovatif lebih dari 5000+ pilihan.

Kos dagangan yang rendah.

Menyediakan kursus pendidikan dan panduan yang percuma.

Deposit & Withdrawal Melalui Najmuldin Exchanger

  • Deposit

Anda boleh membuat deposit ke dalam akaun anda melalui Sistem Pembayaran Dalam Talian (Skrill, PerfectMoney, Neteller, Bitcoin, dan FasaPay) dan deposit bank tempatan seperti Maybank, CIMB Bank Berhad, RHB Banking Group, Hong Leong Bank Berhad, Public Bank Berhad, dan Kumpulan AmBank.

  • Pengeluaran

Kami akan memproses permintaan pengeluaran dalam masa 24 jam, biasanya dalam masa beberapa jam atau bahkan minit semasa waktu kerja jabatan kewangan syarikat, dari Isnin hingga Jumaat (7 Pagi – 7 Malam).

Jika anda membuat pengeluaran melalui sistem pembayaran elektronik seperti FasaPay, Skrill, Neteller atau PerfectMoney, bayaran anda akan dipindahkan dan diterima dengan cepat (20-30 minit!).

Untuk maklumat lanjut boleh WhatsApp nombor di bawah :

012-4123767