Fast | Experienced | Reliable
Your Trusted Partner

Lirunex

Lirunex

Lirunex ialah nama dagangan Lirunex Limited yang didaftarkan semula di Republik Maldives di bawah Akta Syarikat Republik Maldives untuk mengendalikan platform Forex No. Sijil FC00022020. Lirunex Limited didedikasikan untuk amalan teknologi moden. Khususnya kepada pelanggan untuk membolehkan pelanggan berdagang dengan Meta Trader 4 iaitu platform dagangan yang popular untuk akses pantas dan kawalan ke atas akaun dagangan mereka. Visi Lirunex adalah untuk menjadi peneraju industri berdasarkan hubungan yang telus dan boleh dipercayai dengan pelanggan.

Mengapa Lirunex

Lirunex menyimpan dana anda dalam akaun berasingan dengan institusi kewangan yang dipercayai

Prosedur pembukaan akaun adalah mudah dan sistem yang mesra pengguna

Pengalaman dagangan yang terbaik dengan beberapa spread dan komisen terendah dalam industri serta kelajuan pelaksanaan yang pantas

Deposit & Withdrawal Melalui Najmuldin Exchanger

  • Deposit

Anda boleh membuat deposit ke dalam akaun anda melalui Sistem Pembayaran Dalam Talian (Skrill, PerfectMoney, Neteller, Bitcoin, dan FasaPay) dan deposit bank tempatan seperti Maybank, CIMB Bank Berhad, RHB Banking Group, Hong Leong Bank Berhad, Public Bank Berhad, dan Kumpulan AmBank.

  • Pengeluaran

Kami akan memproses permintaan pengeluaran dalam masa 24 jam, biasanya dalam masa beberapa jam atau bahkan minit semasa waktu kerja jabatan kewangan syarikat, dari Isnin hingga Jumaat (7 Pagi – 7 Malam).

Jika anda membuat pengeluaran melalui sistem pembayaran elektronik seperti FasaPay, Skrill, Neteller atau PerfectMoney, bayaran anda akan dipindahkan dan diterima dengan cepat (20-30 minit!).

Untuk maklumat lanjut boleh WhatsApp nombor di bawah :

011-18645398