Fast | Experienced | Reliable
Your Trusted Partner

Tifia adalah broker ECN / STP yang menawarkan dagangan Forex yang telus kepada pelanggannya. Di Tifia, anda akan mendapat perkhidmatan perdagangan yang berkualiti tinggi dan akses untuk kecairan bank Tier-1 dengan harga yang terbaik dan pelaksanaannya yang pantas. Broker Tukaran Matawang Asing Tifia adalah unik di pasaran pertukaran asing. Kami sentiasa mengikuti peredaran masa dan menawarkan teknologi terkini untuk dagangan telus dan memenuhi tuntutan keperluan pedagang moden yang semakin maju dan bercitarasa tinggi.

 

Keistimewaan Tifia

Perkhidmatan pengasingan akaun-akaun

Scalping, automated trading, news trading dibenarkan

Perlaksanan pantas tanpa ‘quotes’ yang berulang

Levarage dari 1:1 sehingga 1:1000

Deposit & Withdrawal Melalui Najmuldin Exchanger

  • Deposit

Anda boleh membuat deposit ke dalam akaun anda melalui Sistem Pembayaran Dalam Talian (Skrill, PerfectMoney, Neteller, Bitcoin, dan FasaPay) dan deposit bank tempatan seperti Maybank, CIMB Bank Berhad, RHB Banking Group, Hong Leong Bank Berhad, Public Bank Berhad, dan Kumpulan AmBank.

  • Pengeluaran

Kami akan memproses permintaan pengeluaran dalam masa 24 jam, biasanya dalam masa beberapa jam atau bahkan minit semasa waktu kerja jabatan kewangan syarikat, dari Isnin hingga Jumaat (7 Pagi – 7 Malam).

Jika anda membuat pengeluaran melalui sistem pembayaran elektronik seperti FasaPay, Skrill, Neteller atau PerfectMoney, bayaran anda akan dipindahkan dan diterima dengan cepat (20-30 minit!).

Untuk maklumat lanjut boleh WhatsApp nombor di bawah :

012-2158581