Fast | Experienced | Reliable
Your Trusted Partner

Windsor Brokers

Windsor Brokers

Windsor Brokers menawarkan perkhidmatan dan aktiviti pelaburan sejak 1988. Perkhidmatan dan produk yang ditawarkan untuk digunakan oleh mana-mana orang atau entiti yang merupakan warganegara atau pemastautin atau terletak di Amerika Syarikat atau mana-mana bidang kuasa lain di mana pengedaran, penerbitan atau akses sedemikian dilarang. Windsor Brokers juga komited untuk mengekalkan standard tertinggi tingkah laku etika, profesionalisme, integriti, serta tahap kepercayaan dan keyakinan yang tinggi. Misi Windsor Brokers ialah memudahkan akses pelabur ke pasaran global dan melindungi dana mereka daripada keadaan pasaran yang melampau serta daripada risiko yang dicetuskan oleh mereka sendiri.

Kelebihan Windsor Brokers

Perdagangan CFD saham syarikat global yang terbesar

 

Berdagang CFD kripto popular seperti BTCUSD & ETHUSD

 

Berdagang di indeks global yang terkemuka seperti S&P 500 & NASDAQ

 

Deposit & Withdrawal Melalui Najmuldin Exchanger

  • Deposit

Anda boleh membuat deposit ke dalam akaun anda melalui Sistem Pembayaran Dalam Talian (Skrill, PerfectMoney, Neteller, Bitcoin, dan FasaPay) dan deposit bank tempatan seperti Maybank, CIMB Bank Berhad, RHB Banking Group, Hong Leong Bank Berhad, Public Bank Berhad, dan Kumpulan AmBank.

  • Pengeluaran

Kami akan memproses permintaan pengeluaran dalam masa 24 jam, biasanya dalam masa beberapa jam atau bahkan minit semasa waktu kerja jabatan kewangan syarikat, dari Isnin hingga Jumaat (7 Pagi – 7 Malam).

Jika anda membuat pengeluaran melalui sistem pembayaran elektronik seperti FasaPay, Skrill, Neteller atau PerfectMoney, bayaran anda akan dipindahkan dan diterima dengan cepat (20-30 minit!).

Untuk maklumat lanjut boleh WhatsApp nombor di bawah :

012-4123767